ЕКИП

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО МАТЕМАТИКА

* Максимка Костова – действащ учител по математика. С голям професионален опит и специално в подготовката на ученици от 7 клас, с постигане на високи резултати по математика за НВО.

Квалификация: Магистър по математика – СУ „Св. Климент Охридски”
Преподавателски опит – над 30 години
Профил:  индивидуално и  групово обучение по математика за ученици, подготовка за НВ0 и ДЗИ Допълнителни квалификации:  Второ ПКС – ДИУУ гр. София,Сертификат за оценител НВО по математика 7 клас
Контактни езици – български
Философия на преподаване:  “Ученикът не е съд, който трябва да бъде запълнен, а факел, който трябва да бъде запален!“ Плутарх
Интереси: немски език, пътешествия и музика.

 

* Любомир Янакиев – дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа, и доказани добри резултати! 

Гарантира успех на всеки, който се заеме сериозно с поставените задачи! 

Няма наука, до която може да стигнете по преки пътища. За да успеете е нужен не ентусиазъм и вдъхновение, а много труд, упорита и последователна работа.

Обучението и работата с деца изискват не само задълбочени познания и желание за работа, но и стремеж към успех. Повечето хора никога не разбират колко лесна и интересна е математиката. Убеждавани са, че математиката не е за всеки и не намират учителите които да повярват в тях.  Моята цел е обучението по математика да бъде на леснодостъпен и разбираем език за учениците (Така учениците биха развили пълния си потенциал). Обучението допълва уроците в училище и дава по-добра подготовка на:
зрелостници, подготвящи матура по математика;
ученици, кандидатсващи в елитни гимназии.

 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО БЕЛ

* Антонио Гинев – действащ учител

Завършва българска филология в Софийски университет „Св. Климент Охридски“. Учител по български език и литература в Национално СОУ „София“ (бивше 151 СОУПИ). Ръководител на учебен профил за медии и култура „Издателски дейности и масови комуникации“ в същото училище и автор на неговата учебна програма. Води клубни дейности за ученици по семиотика и творческо писане.

Автор е на учебници по литература за гимназиалния курс (IX и X клас) и на учебни помагала по антична литература, за подготовка по литература за зрелостни изпити и писане на трансформиращ преразказ. Участник в проект за електронни помагала по литература за IX, X и XII клас и автор на тяхното учебно съдържание, част от учебния ресурс на Националния портал за образование.

Участвал е в комисията на МОН при оценяване на учебниците по литература за XII клас. Водил е упражнения по писане на есе в Нов български университет.

* Тина Атанасова – Дългогодишен опит като учител по Български език и литература, учител по Културология, помощник-директор в две столични училища. Успешни резултати в подготовката на кандидат-гимназисти, зрелостници-матура, кандидат-студенти.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО ФРЕНСКИ ЕЗИК

* Александра Генадиева – Завършила френска филология в Сорбоната, Франция. Работила във Френския културен център. Има опит в преподаването на френски език на деца и възрастни. Отговорна и със сериозно отношение към работата. Мотивирана и с голямо желание да преподава.

* Надежда Симеонова – Преподавател по френски и португалски език

Езикът на изкуството, модата, дипломацията… езикът на любовта. Или просто един от най-разпространените европейски и световни езици, на който да общуваме, работим, четем. Предизвикайте себе си с изучаването на този прекрасен език и ще добиете със сигурност не само знания, а и увереност да се справите с нещо ново и да общувате с още по-широк кръг хора.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛИ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК

* Жасмин Кръстев – действащ учител по английски език. С голям професионален опит в преподаването на ученици и възрастни. Работил в езикови учебни школи.

 

* Веселина Величкова – Дългогодишен преподавател с опит, както в училищното образование, така и в преподаването на английски език с цел бизнес и общо разговорна комуникация.

Доказано високи резултати при овладяването на учебния материал и надграждаща подготовка на ученици в средните училища. Придобиване на необходимите знания относими към изискванията за матура, кандидатстване във ВУЗ и сертифициране.

Основните цели при всички формати на курса са придобиване на теоретични знания и тяхното практическо писмено и говоримо приложение.

 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО НЕМСКИ ЕЗИК

преподавател с утвърден професионален опит.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО РУСКИ ЕЗИК

* Евгения Стойневадействащ учител

Руски език? Някои ще кажат -“ Какво пък, азбуката – като в българския, половината думи като в българския…“

Други ще кажат – „Тооолкова е труден с тези падежи… “

Руският език може да бъде и труден и лесен – зависи от нашата нагласа, но истината е, че този език е изключително богат,

на него са създадени литературни шедьоври, език, който може да ни отвори врати към една богата култура, а защо не и нова работа?

Харесва ми да преподавам руски език.  Моите ученици са участници и победители в национални и международни олимпиади и просто такива, на които им е приятно да го учат.

Евгения Стойнева е учител по руски език с над 35 годишен опит. Активно и без прекъсване работила като преподавател по руски език в училища с изучаване и преподаване на руски език.
Съавтор на два учебни комплекта „Контакт”.

Придобила допълнителна квалификация „Бизнес руски”, вследствие на което провежда индивидуални и групови обучения на служители на водещи български и международни компании.

Провежда обучения в курсов формат, включително в Руския център към фонд „Русский мир” в Столичната библиотека.

Достойни и призови постижения при подготовката и представянето български ученици на олимпиади на национално и международно ниво:
– първо място на Олимпиадата в Москва „Русский мир – симфония языка и культуры” през 2017 г.;
– заслужена възможност за участие в Петата международна олимпиада по руски език в Белград и отлично представяне;
– подготовка и награда за отлично представяне на ученици, участвали в интелектуалната игра „Знаю”: почивен лагер за рускоговорящи в Латвия;
– участие във „Фестиваль русского языка и компьютерные коммуникации” в Подмосковието за трето поредно лято, от 2016 г.;
– организиран обмен на ученици от московско училище през 2015 г.;
– участие в международна кръгла маса в Женева, посветена на социалните дейности, през май 2018 г.;
– ежегодно организира и провежда, на училищно ниво, „Празник на руския език” за всички паралелки с изучаване на руски език, състоящ се в пресъздаване на руските традиции в областта на песните, танците и театралното изкуство.

 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ИСПАНСКИ ЕЗИК

Ани Атанасова – действащ учител

 

 

 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО СРЪБСКИ ЕЗИК

* Евгения Стойнева – действащ учител

 

 

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПОРТУГАЛСКИ

* Надежда Симеонова – Преподавател по френски и португалски език

Езикът на великите мореплаватели, на една древна земя, дала толкова много на света. Езикът на екзотична мултикултурна Бразилия и тайнствени африкански народи и в същото време език на Европейския съюз. Тръгнете на околосветско пътешествие с португалския език и ще станете по-знаещи и по-богати!

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО РИСУВАНЕ

Анелия Александрова – Преподавател по рисуване, живопис, стенопис и иконопис.

През 2002 г. придобива бакалавърска степен, а през 2003 г. магистърска степен в Националната Художествена Академия в София, специалност „Стенопис”. През 2011 г. става доктор по изкуствознание и изобразителни изкуства. Има реализирани няколко стенописа, 7 самостоятелни изложби и участия в 30 групови изложби в България  и чужбина, както и участия в редица научни конференции и пленери. Нейни творби са притежание на частни колекции в Гърция, САЩ, Франция, Германия, Италия и др.

Има дълъг педагогически опит в подготовката на деца за кандидатстване в средните художествени училища и висшите художествени училища. Освен с професионална подготовка за кандидатстване за художествени училища се занимава и с индивидуални и групови уроци за деца и възрастни, които искат да развиват своите творчески потребности като хоби.Чрез рисуване, живопис или иконопис човек може да релаксира потапяйки се в един имагинерен свят и така да избяга от стреса, който го заобикаля в ежедневието или работната среда.

ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО ПЛЕТЕНЕ

* Слава Антонова – дългогодишен творец в креативния свят на плетенето. Плетенето, не толкова като един от най-важните и красиви занаяти от древността, а преди всичко като изкуство. Топлината, спокойствието и безкрайната красота на изработените плетива докосват Слава още като дете, за да се превърнат в източник на творческа енергия, съчетана със стремежа за предаване на знания и умения.