БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ВЪЗРАСТНИ

ПРЕЗЕНТАЦИОННИ УМЕНИЯ, РЕТОРИКА.

ОВЛАДЯВАНЕ НА АУДИТОРИЯТА. ПСИХОЛОГИЧЕСКИ ТЕХНИКИ.

БЪЛГАРСКИ ЕЗИК ЗА ЧУЖДЕНЦИ /ВЪЗРАСТНИ И ДЕЦА/.

Каква е целта на курса?

Във връзка със съществените промени в граматическите правила, пунктуацията, структурата на изречението и изказа в Българския език, екипът на Учебен център „Респект” предлага обучение и овладяване на перфектно ниво ползването на Български език.

Защо е нужно това обучение и какви са ползите от него?

Нееднократно и на почти всички се е случвало да срещаме колебание за най-правилния начин, по който искаме да развием свои идеи или да изпълним професионални ангажираности пред аудитория.

В други случаи, когато желаем да представим себе си по най-подходящия начин пред работодател, бизнес партньори или колеги, се случва да усещаме несигурност в поведението и изразяването.

Затова сме сигурни, че комбинацията от теоретични знания, водещи до високо ниво в писането на Български език, практически умения, свързани с богат езиков речник, съвременен изказ и психология на поднасянето на информацията, ще донесе изключителни ползи както в бизнеса ни, така и в личностното ни присъствие.

Какви конкретни умения ще придобием?

  1. Овладяване на правилата за писане на документи от административно и бизнес естество;
  2. Правилно и безгрешно писане;
  3. Ораторски умения;
  4. Постигане на желано въздействие върху аудиторията.

За кого е предназначено обучението?

Търговски представители, PR агенти, посредници, управители, бизнесмени, лектори, юристи и всички, които желаят да представят себе си по безкомпромисен начин.

Защо в Учебен център „Респект”?

Заради отговорния подход в работата и професионализма и вдъхващата респект репутация на нашите лектори.   Каним ви с удоволствие!

Пакет на курса: 64 учебни часа, два пъти в седмицата /вторник и четвъртък/ по 4 учебни часа от 18.00 до 21.00 часа.

Цена на курса: 384 лева / 6 лева за учебен час/.

Групи: 10-15 души.

Начин на плащане: по банков път по сметка на „ДБМ Кредо Консултинг” ЕООД, дейност на което е работата на Учебен център Респект: BG61UNCR70001522960470.

НАЧАЛО: 05 юни 2018 г.