РИСУВАНЕ

КУРСОВЕ ЗА ПОДГОТОВКА НА:

– кандидатстващи в средните художествени училища;

– кандидатстваши във ВУЗ.

ЛЮБИТЕЛСКИ КУРСОВЕ:

Изĸycтвoтo винaги e имaлo пoтeнциaлa дa ни ocвoбoди oт cтpeca и нaпpeжeниeтo. Hecлyчaйнo, ĸoгaтo ce чyвcтвaмe пpeтoвapeни пcиxичecĸи и eмoциoнaлнo, търсим световете на мyзиĸaтa, pиcyвaнeто, поезията.

Рисуването, като изкуство, е и вид терапия при различни травми от физическо, психическо и емоционално естество. Проблемите в училище, на работното място, страхове, фобии, заболявания търпят положително повлияване.

Цветовете, като чертите на лицето, следват емоциите.” – Пабло Пикасо

Многобройни изследвания на психолози и физиолози потвърждават способността на цветовете да влияят на физическото състояние на човека. Установено е, че цветовете действат върху психологичното  ни състояние и провокират съответни реакции. Пряка последица от коментираното, са състоянията на спокойствие, позитивност и хармония, които се наблюдават у рисуващите. Немаловажна е и ползата от придобитите знания и практически умения.

Заповядайте!

Пакет на курса: 100 учебни часа с продължителност от 25 септември 2018 г. до 14 април 2019 г. веднъж в седмицата по четири учебни часа, както следва:

Събота: от 10.00 до 13.00 часа;

Цена за целия курс – 600 лева /6 лева за учебен час/;

Групи: 3-7 души.

ВАЖНО! НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:  При заплащане на съответната такса наведнъж или на два пъти, се ползва 10% отстъпка от сумата, т. е. 540 лева/270 лева.. Възможно е и ежемесечно плащане до 5-то число на текущия месец в размер на 96 лева. В случай на записване на два курса в учебен център „Респект”, курсистът ползва допълнителна отстъпка в размер на 10%.