Запознайте се с нашия екип от преподаватели

Квалифицирани учители с дългогодишен академичен опит
курсове-математика-софия-респект

М. Костова

Математика

Учител по математика с над 30 години преподавателски опит и допълнителни квалификации. Провежда подготовка на ученици от 7 клас за матура. Професионализъм, подход и високи резултати. Сертификат за оценител НВО по математика 7 клас
курсове-математика-софия-респект

Л. Янакиев

Математика

Дългогодишен преподавател по математика на ученици и студенти, с богат опит в учебно-преподавателската си работа, и доказани добри резултати!
Гарантира успех на всеки, който се заеме сериозно с поставените задачи!

А. Гинев

Български език и литература

Преподавател с над 20 годишен опит в подготовката по български език и литература на ученици и студенти. Автор е на учебници по литература за гимназиалния курс, учебни помагала за подготовка за зрелостни изпити и писане на трансформиращ преразказ.
курсове-български-литература-софия

Т. Атанасова

Български език и литература

Професионалист с 25 годишен опит в подготовката по български език и литература на ученици от всички възрасти. Автор на две поетични книги и множество публикации. Член на Съюза на независимите писатели от 2003 година. 

курсове-френски-език-софия

Н. Симеонова

Френски и португалски език

Дългогодишен преподавател на ученици и възрастни. Преводач. Постигане на всички необходими цели в усвояването на езика.
курсове-френски-език-софия

А. Генадиева

Френски език

Завършила френска филология в Сорбоната, Франция. Работила във Френския културен център. Има опит в преподаването на френски език на деца и възрастни. Отговорна и със сериозно отношение към работата. Мотивирана и с голямо желание да преподава.
курсове-английски-език-софия

В. Величкова

Английски език

Дългогодишен преподавател с опит, както в училищното образование, така и в преподаването на английски език с цел бизнес и общо разговорна комуникация. Преподаване, съобразено с подготовката за матура, кандидатстване във ВУЗ и сертифициране.
курсове-английски-език-софия

Ж. Кръстев

Английски език

Утвърден преподавател в подготовката на ученици за всички изпитни формати. Подготовка за матура Дългогодишен опит в школи и учебни центрове за сертифициране. Преводач.

А. Атанасова

Испански език

Действащ учител с опит и професионализъм.

Е. Стойнева

Руски и сръбски език

Преподавател по руски и сръбски език с над 35 годишен опит. Участия и призови постижения при подготовката и представянето български ученици на олимпиади на национално и международно ниво, включително първо място на Олимпиадата в Москва „Русский мир – симфония языка и культуры” през 2017 г., участие във „Фестиваль русского языка и компьютерные коммуникации” в Подмосковието за трето поредно лято, от 2016 г.

К. Кирилов

Реторика

Завършил специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър – публична реч” при НАТФИЗ „Кръстю Сарафов”. Ръководител на театрален профил и преподавател по актьорско майсторство, техника на говора и правоговор. Води в рамките на клубни дейности курсове по актьорство и ораторско изкуство. Водещ на телевизионни формати. Актьор.

курсове-рисуване-софия

А. Александрова

Рисуване

Преподавател по рисуване, живопис, стенопис и иконопис. Доктор по изкуствознание и изобразителни изкуства. Има реализирани стенописи, 7 самостоятелни изложби и участия в 30 групови изложби в България  и чужбина, както и участия в редица научни конференции и пленери. Продължителен педагогически опит в подготовката на деца за кандидатстване в средните художествени училища и висшите художествени училища.

Д. Павлева

Дърворезба

Дългогодишен преподавател с придобити специализации в областите култорология, история на изкуството, педагогика, философия, психология на изобразителното изкуство, дърворезба и вътрешна архитектура, мебелно чертане. Възпитаник и последовател на Тревненската школа, Средно специално художествено училище за приложни изкуства гр. Трявна, Софийски университет ,,Св. Климент Охридски”
курсове-плетене-софия

С. Антонова

Плетене

Дългогодишен творец в креативния свят на плетенето. Плетенето, не толкова като един от най-важните и красиви занаяти от древността, а преди всичко като изкуство. Топлината, спокойствието и безкрайната красота на изработените плетива докосват Слава още като дете, за да се превърнат в източник на творческа енергия, съчетана със стремежа за предаване на знания и умения.